Foto: Colora

Colora opent 'hybride' verfwinkel


Nu zaterdag openen Colora en Boss paints samen een hybridewinkel in Hasselt. Het nieuwe winkelconcept richt zich tegelijk op de particuliere klant én de professional.

Doe-het-zelf

Het beste van twee werelden

De nieuwe winkel opent op 11 juli de deuren op de Kuringersteenweg te Hasselt. De particuliere klant kan in de vertrouwde colora-winkel terecht voor inspiratie en advies op maat. Wie graag zelf de handen uit de mouwen steekt, vindt er naast het juiste product ook technisch advies of kleuradvies. Wie op zoek is naar een vakman om de klus te laten uitvoeren, is hier ook aan het juiste adres.

Vakschilders vinden in het aanpalende depot een ruime voorraad aan Belgische kwaliteitsverf, materiaal en professionele ondersteuning. De vakman kan zijn eindklant meenemen om stalen te tonen, de klant onder te dompelen in de sfeer en inspiratie alsook ineens begeleiden in de keuze van de juiste kleur en uitvoering. Voor particulier en professional biedt het hybrideconcept 'the best of both worlds'.

Foto: Colora

De winkel wil een antwoord bieden op elke verfklus”

Foto: Colora, Eric Appelmans

Advies centraal

“Inspiratie, vakmanschap en Belgische kwaliteitsproducten zitten versmolten onder één dak. De hybrideformule is een samenspel van transparantie en de geoliede samenwerking tussen Colora en Boss paints”, zegt Eric Appelmans, business coach voor beide formules. Het voordeel van zo'n combinatiewinkel is onder meer dat de vakman er ook zijn eindklant kan meenemen, om samen stalen te bekijken en uitvoering te kiezen. Advies staat centraal in het hele concept, benadrukt Appelmans: de winkel wil een antwoord bieden op elke verfklus. Demo’s, workshops en opleidingen moeten de klanten bovendien helpen om tot een geslaagd eindresultaat te komen, of het nu gaat over nieuw leven inblazen van een oud meubelstuk of het schilderen van een buitengevel.

Over Colora

Colora is een Belgische keten van verfwinkels voor zowel particulieren als professionele schilders. De retailer verdeelt niet enkel de kwaliteitsproducten van verfproducent BOSS paints maar wil zijn klanten ook uitgebreid inspireren én adviseren. De eerste Colora-winkel opende in 1981 de deuren in Brugge. Vandaag telt de keten in totaal 59 winkels, waarvan 58 in België en 1 in Nederland. 250 colora coaches staan elke dag paraat om klanten te helpen bij hun verfkeuze.

Meer informatie op www.colora.be.

Foto: Colora

Deel dit artikel:

Meer lezen over Retail?

Powered by Gicom