Foto: Shutterstock.com

Iconische Stadsfeestzaal nu ook evenementenlocatie


Wordt een Antwerps icoon jouw evenementenlocatie? De Stadsfeestzaal op de Meir ontvangt 240 gasten in stijl én coronaveilig! Je evenementen kunnen straks dus ook in een royaal monument doorgaan.

Publireportage

Foto: Alexis Descampe, Färm / David Plas

Färm start verovering van Vlaanderen in Leuven


Biocoöperatie Färm zet de stap naar Vlaanderen: vandaag opent de veertiende winkel van de keten, in Leuven. “We bieden een geloofwaardig alternatief voor de grootdistributie,” zegt medeoprichter Alexis Descampe aan RetailDetail.

Food

  • De coronalessen van Domino’s: “We waren klaar voor het nieuwe normaal”
  • Färm start verovering van Vlaanderen in Leuven
  • Waarom Aldi shoppers geruststelt over hun kasticket

Comfortabel en veilig

De Stadsfeestzaal, schitterend gelegen op de Antwerpse Meir, is niet alleen de gloednieuwe thuishaven van RetailDetail: we stellen ze ook open voor iedereen die op een bijzondere locatie een workshop of evenement wil organiseren. Onze evenementenruimte kan tot 240 gasten in alle comfort en veiligheid verwelkomen. 

Foto: Shutterstock.com

Uitgerust met 'social distancing'-technologie

Plan je een evenement of workshop de komende maanden? Dan is er goed nieuws: in de Stadsfeestzaal bieden wij de eerste professioneel coronaveilig gemaakte evenementenruimte aan, uitgerust met de meest vooruitstrevende 'social distancing'-technologie. We bieden deze technologie niet alleen aan voor retailers en bedrijven: we passen ze ook zelf toe.

Slimme camera’s en kleine, draagbare apparaatjes kunnen continu de afstand tussen aanwezigen meten en signaleren onmiddellijk wanneer de afstand niet voldoende gerespecteerd wordt, zonder nood aan enige privacygevoelige data. 

Wil je je medewerkers, contacten of klanten dus graag eindelijk nog eens bij elkaar brengen? Op een steenworp van het station en met altijd parking in de buurt, is de indrukwekkende Stadsfeestzaal gegarandeerd een blikvanger. Mail voor een afspraak naar info@retaildetail.be.

De eerste professioneel coronaveilig gemaakte evenementenruimte”

Meer lezen over Retail?

Powered by Gicom